Kaksi ei voi mennä yhteen

Jos on kaksi, tai jos on pari, niin se on väliaikaista, kaksi pyrkii aina erkanemaan erillisiksi. Jos on kaksi, ne eivät mahdu ykköseen.

Perinteisesti: On kaksi miestä niityllä, toinen viedään ja toinen jää. On kaksi naista keittiössä, toinen viedään ja toinen jää. Tämä on sanouttu jossain raamatun kohdassa. Yritän maallistaa näitä adventin teemoja, tänään voi ihminen miettiä sitä, miten ote irtoaa ja yhteenkuuluvuus herpaantuu.

Veljekset lähtevät eri suuntiin, kaksi lasta leikkivät ja kun hillo valuu leivältä, tulee kaksi tahraa, koulukaverit eivät kulje tienreunaa, pulpettiin tarvitaan kaksi, niin myös auton etupenkille, vastapeluri puuttuu, kaks päällä mopokaan ei jaksanut, käsi kädessä käveleminen on teennäistä, mitä siihen sanot, parisänky on väliaikainen, kuka ojentaa käden kun on todellinen hätä, taistelupari käy rinta rinnan kunnes toinen saa paremman paikan, odotan sinulta kommentteja tekstiini.

Mutta jos näin on mennään koulun taa ja poltetaan tupakka puoliksi, tarjoa kahvit niin jutellaan, tai teititellään, en ole samaa mieltä kanssasi, haluaisin oikaista käsitystäsi, myönnän kyllä että yksin en keksi mitään tekemistä.